-
Tilb. tid 10 minutter min
Holdbarhed 3 days d
Tid i alt 25 minutter min
Antal 4 personer
Undgå sort skærm
Ingredienser
- 1 baguette
- Olie til brødet
- 200 gram brie
- Lidt flagesalt
- 4 skiver parmaskinke
- Frisk basilikum
- Friskkværnet sort peber
Grillede nektariner
- 2 modne nektariner
- Olie til stegning
Hot honey
- 1 spsk honning
- 1/2 tsk chiliflager reducer mængde hvis meget stærk
- 1/2 tsk flagesalt
- 1/2 lime revet skal herfra
Fremgangsmåde
Brød
- Tænd ovnen på 175 grader
- Skær baguette i skrå skiver
- Pensl brødskiverne med lidt olie og bag i ovnen i 8 minutter
- Skær brie i skiver og kom en skive eller to på hver skive brød. Drys med lidt flagesalt
- Varm i ovnen i yderligere 8 minutter, eller til brien er smeltet
Grillede nektariner
- Tænd op for en grillpande ved middel varme
- Skær nektariner ud i tykke både og smør grillpanden med olie
- Steg nektarinerne i ca. 4 minutter på hver skårne side, til de har fået brune afmærkninger fra panden
Hot honey
- Kom alle ingredienser i en lille kasserolle, og opvarm ved middel varme i cirka 5 minutter
Anretning
- Halver skiverne af parmaskinke og sno rundt om en grillet skive nektarin
- Placer ovenpå den smeltede brie. Top med et godt skvæt hot honey og frisk basilikum
Alberte’s tips, tricks og gode råd
- Forberedelse: Nektariner kan steges op til 24 timer før og lunes kort i ovnen inden servering. Hot honey kan klargøres forud og varmes inden servering.