Brød med trøffelmayo og sort caviar

Små brød med trøffelmayo og caviar er en luksuriøs og simpel appetizer, der oser af elegance. Med pandestegt toastbrød, cremet trøffelmayo, eksklusiv sort caviar og et strejf af frisk rød skovsyre er det både en nem og imponerende ret, der kan laves på kort tid. Perfekt, når du vil forkæle dine gæster eller dig selv med noget helt særligt. De sprøde brød, den cremede trøffelsmag og de salte perler fra caviaren går op i en højere enhed og giver en skøn smagsoplevelse.
-

Tilb. tid 10 minutter
Holdbarhed 3 days
Tid i alt 10 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

  • 3 skiver lyst toastbrød/franskbrød af god kvalitet
  • 1 spsk smør
  • 25 gram ægte sort caviar
  • 4 tsk trøffelmayonnaise
  • Lidt frisk citronsaft
  • Rød skovsyre til pynt

Fremgangsmåde

  • Opvarm en pande ved lav-middel varme
  • Smør toastbrød med smør på begge sider og steg dem gyldne på begge sider
  • Skær dem ud i cirkler med en diameter på 4 cm, så der i alt bliver 12 stk
  • Lad køle og smør herefter 1/2 teskefuld trøffelmayonnaise på
  • Fordel caviar på alle stykkerne, dryp med lidt citronsaft og pynt af med lidt rød skovsyre

Alberte’s tips, tricks og gode råd

  • Citrus: Der kan serveres en skive citron til de fine appetizers. 

Fortsæt dit madeventyr

Empanadas med kylling og krydderier

Jomfruhummerhaler med urter og hvidløg

Sprøde Chicken Bites

Cheddar bites med butterdej, ost og skinke

Pisket ricotta med stegte oliven og nødder

Butterdejstærte med karamelliserede løg

Søg efter opskrift eller artikel