Bruschetta med salami og gedeost

Lune bruschetta er perfekte til tapasbordet, som appetizers eller supplement til maden. De er hurtige at lave og kan forberedes forud, så det er nemt inden servering. Gedeost på rulle smager ikke særligt meget af ged, som mange er bange for. Den er tværtimod cremet og har en skøn smag af friskost, og komplimenteres godt af den smagfulde salami. Der kan også gøres brug af brie, der på samme måde smelter og bliver cremet.
-

Tilb. tid 10 minutter
Holdbarhed 3 days
Tid i alt 20 minutter
Antal 12 personer

Ingredienser

  • 1 baguette
  • 1 rulle gedeost her brugt Soignon
  • 20 skiver salami halv mængde hvis skiverne er store
  • 200 gram flødeost naturel
  • Lidt flagesalt
  • Lys sirup
  • Persille til pynt

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 175 grader
  • Skær gedeost i 20 tynde skiver
  • Skær 10 skiver baguette i en skrå vinkel, for at få en større flade og et fint udseende
  • Smør hver skive med flødeost, og læg to stykker salami og gedeost på hver skive
  • Varm i ovnen i ca. 10 minutter, til gedeosten begynder at smelte og skinken får lidt farve i kanten
  • Kom en stribe sirup på hver, pynt med grofthakket persille og drys med flagesalt

Alberte’s tips, tricks og gode råd

  • Forberedelse: Kan forberedes forud og varmes i ovnen inden servering. 
  • Salami: Salami kan udskiftes med andre salte skinker eller pølser.
  • Grøntsager: Salami kan udskiftes med stegte grøntsager såsom peberfrugt eller løg.
  • Reel: Du kan finde en video af fremgangsmetoden på instagram ved at trykke HER

Fortsæt dit madeventyr

Grillet aubergine med burrata og pesto

Prosciutto med nektariner, mozzarella og mandler

Empanadas med kylling og krydderier

Jomfruhummerhaler med urter og hvidløg

Sprøde Chicken Bites

Brød med trøffelmayo og sort caviar

Søg efter opskrift eller artikel