-
Tilb. tid 10 minutter min
Holdbarhed 3 days d
Tid i alt 20 minutter min
Antal 12 personer
Undgå sort skærm
Ingredienser
- 1 baguette
- 1 rulle gedeost her brugt Soignon
- 20 skiver salami halv mængde hvis skiverne er store
- 200 gram flødeost naturel
- Lidt flagesalt
- Lys sirup
- Persille til pynt
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 175 grader
- Skær gedeost i 20 tynde skiver
- Skær 10 skiver baguette i en skrå vinkel, for at få en større flade og et fint udseende
- Smør hver skive med flødeost, og læg to stykker salami og gedeost på hver skive
- Varm i ovnen i ca. 10 minutter, til gedeosten begynder at smelte og skinken får lidt farve i kanten
- Kom en stribe sirup på hver, pynt med grofthakket persille og drys med flagesalt
Alberte’s tips, tricks og gode råd
- Forberedelse: Kan forberedes forud og varmes i ovnen inden servering.
- Salami: Salami kan udskiftes med andre salte skinker eller pølser.
- Grøntsager: Salami kan udskiftes med stegte grøntsager såsom peberfrugt eller løg.
- Reel: Du kan finde en video af fremgangsmetoden på instagram ved at trykke HER.