Chiagrød med mango

En mættende chiagrød med et tropisk twist af mango. Chiagrøden er lavet med blendet mango, mælk og chiafrø, og får en ekstra lækker konsistens, når den vendes med yoghurt og en smule lys sirup. Den fungerer perfekt som morgenmad med lidt granola, eller som en sundere dessert med flødeskum og frugt.
-

Tilb. tid 5 minutter
Holdbarhed 4 days
Tid i alt 6 timer 5 minutter
Antal 4 portioner

Ingredienser

  • 1 mango meget moden
  • 80 gram chiafrø
  • 2 1/2 dl mælk plante- eller komælk
  • 1 1/2 spsk lys sirup
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 2 spsk yoghurt eller skyr vendes i til sidst

Fremgangsmåde

  • Blend mangoen til den er helt flydende
  • Kom blendet mango, chiafrø, mælk, sirup og vaniljesukker i en skål
  • Bland grundigt og kom låg på/film over, og stil på køl
  • Efter minimum 6 timer på køl blandes yoghurten i, og den er klar til servering

Alberte’s tips, tricks og gode råd

  • Sødme: Smag chiagrøden til, da sødmen vil være forskellig alt afhængig af yoghurt/skyr.

Fortsæt dit madeventyr

English Breakfast Muffins med spejlæg og cheddar

Bananpandekager med havregryn

Bagt grød med blåbær og mandler

Proteinrig chiagrød med chokolade

Kakaobowl med banan, dadler og peanutbutter

Æggefrittata med ost, bønner og ærter

Søg efter opskrift eller artikel