-
Tilb. tid 20 minutter min
Holdbarhed 14 days d
Tid i alt 40 minutter min
Antal 8 personer
Undgå sort skærm
Ingredienser
- 16 dadler af typen Mazafati
- 16 hele pekannødder
- 80 gram mørk chokolade
- 2 spsk peanutbutter smooth
- 2 dl pistacienødder mål er med skaller
- Lidt flagesalt
Fremgangsmåde
- Udsten dadlerne ved forsigtigt at lave et snit og trække dadelstenen med ud. Dadlerne skal være så intakte som muligt efter
- Læg dadlerne på en bagepapirbeklædt plade, og brug bagsiden af et glas (evt. smurt med lidt kokosolie/olie*) til at presse ned på den skårne side, så dadlerne bliver flade.
- Kom en teske peanutbutter på hver dadel og pres en pekannød oveni
- Smelt chokoladen over vandbad og kom en teske chokolade i midten af hver dadel
- Afskal pistacienødderne og drys dem ovenpå den smeltede chokolade sammen med en smule flagesalt
- Kom på frost i 20 minutter (eller på køl i 40 minutter) og så er de klar
Alberte’s tips, tricks og gode råd
- Nødder: Pistacie kan udskiftes med salte mandler. Undgå da at drysse med flagesalt.
- Kokosolie: Du kan smøre bunden af glasset med lidt kokosolie/olie, for at dadlerne lettere slipper, efter at de er mast.
- Fremgangsmetode: Du kan finde video af fremgangsmetoden på instagram ved at trykke HER.