-
Tilb. tid 25 minutter min
Holdbarhed 3 days d
Tid i alt 25 minutter min
Antal 5 personer
Undgå sort skærm
Ingredienser
- 5 english muffins hvedeboller
- 5 skiver bacon
- 5 æg
- 5 skiver god cheddar
- Smør til at smøre brød
- Flagesalt og sort peber til æg
Fremgangsmåde
- Kom bacon på en stor kold pande og tænd for middel varme
- Vend bacon et par gange og lad det blive stegt helt gyldenbrunt
- Tag bacon af panden og lad det dryppe af på lidt køkkenrulle
- Skru lidt ned for panden. Steg spejlæggene i den samme pande, og krydr dem med flagesalt og friskkværnet sort peber
- Når ægget har sat sig lidt, kommes der en skive cheddar på hvert æg og der sættes låg på panden
- Lad stege til ægget har sat sig og cheddaren er smeltet, æggeblommen skal forsat være flydende
- Rist english muffins på en brødrister i et par minutter på hver side, og smør både top og bund med smør, så at det smelter ned i brødet
- Rist english muffins på en brødrister i et par minutter på hver side, og smør både top og bund med smør, så det smelter ned i brødet
- Kom bundene på tallerkener eller fad, og placer et spejlæg på hver
- Læg bacon oven på spejlæggene, og afslut med at placere brødets top over
Alberte’s tips, tricks og gode råd
- English muffins: Kan købes i supermarkeder såsom Netto og Bilka. Der er 5-6 boller i en pose og de kan findes på brødhylderne.
- Ost: Der kan også bruges en almindelig mellemlagret ost. Dog kan jeg godt lide den markante og cremede smag fra cheddar.