Kakaobowl med banan, dadler og peanutbutter

Kakaobowl med en masse smag og dejlig tekstur. Den er både luftig og cremet, og fyldt med cremet banan og avocado. Dertil er der smagsnoter fra vanilje, peanutbutter og naturlig sødme fra dadler. Den er lækker som morgenmad eller som mellemmåltid, og spises med frisk frugt, nødder, chokolade, kokoschips eller granola.
-

Tilb. tid 10 minutter
Holdbarhed 2 days
Tid i alt 10 minutter
Antal 2 personer

Ingredienser

  • 2 frosne bananer skåret i mindre stykker
  • 1 avocado
  • 4 mazafati dadler udstenede
  • 2 dl mælk
  • 1 1/2 spsk rå kakao
  • 2 tsk peanutbutter
  • 1/2 tsk vaniljesukker
  • Et nip flagesalt

Fremgangsmåde

  • Kom alle ingredienser i en blender/foodprocessor, og blend til en ensartet og luftig masse
  • Smag til med kakao, dadler, mælk og vanilje
  • Server i skåle med nødder, mørk chokolade, granola, frisk frugt eller kokoschips

Alberte’s tips, tricks og gode råd

  • Frugt: Gode frugter til denne lækre kakaobowl er banan, jordbær, hindbær, blåbær, ananas, ananaskirsebær og galiamelon. 
  • Banan: De frosne bananer er med til at give konsistens, men er bananen ikke frossen, kan der tilføjes et par isterninger. 

Fortsæt dit madeventyr

English Breakfast Muffins med spejlæg og cheddar

Bananpandekager med havregryn

Chiagrød med mango

Sprøde Chicken Bites

Cheddar bites med butterdej, ost og skinke

Bagt grød med blåbær og mandler

Søg efter opskrift eller artikel