-
Tilb. tid 30 minutter min
Holdbarhed 4 days d
Tid i alt 1 time t
Antal 5 personer
Undgå sort skærm
Ingredienser
- 400 gram hakket kyllingekød
- 1 tsk fint salt med top
- 1 dl rasp
- 1 dl mælk
- 1 stort æg
- 1 løg revet
- 1 stor gulerod revet
- 1 tsk karry
- 1 tsk stødt koriander
- 1 tsk løgpulver
- 1 håndfuld frisk persille eller basilikum
- 3 kværn sort peber
- Olie eller smør til stegning
Fremgangsmåde
- Rør kyllingekødet sejt med salt i en foodprocessor
- Tilføj alle de resterende ingredienser og kør kortvarigt med foodprocessoren til ingredienserne har samlet sig
- Dæk farsen til og kom på køl i min. 30 minutter
- Opvarm en pande ved middel varme og steg frikadellerne i smør eller olie, indtil gennemstegte
Alberte’s tips, tricks og gode råd
- Frost: Kyllingefrikadellerne kan fryses, tøes op og varmes igen.