-
Tilb. tid 10 minutter min
Holdbarhed 4 days d
Tid i alt 15 minutter min
Antal 4 personer
Undgå sort skærm
Ingredienser
- 2 majskolber
- 50 gram cremet feta
- 1 spsk flødeost naturel
- 1/2 lime revet skal og saft herfra
- 1/2 bundt frisk koriander kan erstattes af persille
- Lidt flagesalt
Fremgangsmåde
- Fjern blade og trevler fra majskolberne
- Halver hver majskolbe i to stykker
- Kom majskolberne i en stor gryde med letsaltet vand, og sæt i kog
- Når vandet koger, skal majskolberne koge i 7 minutter
- Hæld vandet fra majskolberne og lad køle
- Blend fetaost, flødeost, limeskal, limesaft, koriander og salt
- Når majskolberne er afkølede, smøres hver majskolbe med et lag koriandercreme. Drys eventuelt med ekstra feta, koriander og limeskal
Alberte’s tips, tricks og gode råd
- Koriander: Koriander erstattes af persille eller basilikum.
- Lime: Kan erstattes af citron.