Myntesukker

Myntesukker er et skønt tilbehør, der passer perfekt til skyr, frisk frugt, pandekager, desserter og drinks. Brug det til at pynte kanten af en margarita, drys det over en syrlig grapefrugt, eller top en portion is med det. Den flotte grønne farve gør enhver servering lidt mere festlig og indbydende.
-

Tilb. tid 5 minutter
Holdbarhed 3 days
Tid i alt 1 time 10 minutter
Antal 10 personer

Ingredienser

  • 14 gram mynteblade ca. 2 håndfulde
  • 125 gram rørsukker

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 75 grader
  • Blend rørsukker og mynte i en minihakker
  • Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir
  • Bag i ovnen i 1 time og lad afkøle*
  • Opbevar i en lufttæt beholder/glas

Alberte’s tips, tricks og gode råd

  • Uden bagetid: Skal sukkeret bruges indenfor et par dage, kan det bruges frisk, uden at komme i ovnen. Opbevar i et tætlukket glas og på køl.
  • Tekstur: Hvis myntesukkeret er klumpet kan du ryste det i en pose eller banke det lidt med en kagerulle. 

Fortsæt dit madeventyr

Persillesovs med bouillon og citron

Krydderurte-dressing med hvidløg og citron

Ramsløgspesto

Pisket ramsløgssmør med hvidløg og citron

Dip med butterbeans og græsk yoghurt

Ærtedip med yoghurt og krydderurter

Søg efter opskrift eller artikel