-
Tilb. tid 5 minutter min
Holdbarhed 3 days d
Tid i alt 30 minutter min
Antal 6 personer
Undgå sort skærm
Ingredienser
- 6 padron peber
- 100 gram flødeost naturel
- 6 skiver bacon
- Lys sirup
- Lidt flagesalt
- Persille til pynt finthakket
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 175 grader
- Halver padron pebrene og fjern kernehuset
- Halver baconskiverne og klargør en bageplade med bagepapir
- Smør 1 tsk flødeost i hver peber, fold et halvt stykke bacon om og læg på bagepladen
- Smør lidt lys sirup på baconskiverne og drys med flagesalt
- Varmes i ovnen i 20-25 minutter, indtil baconen er gylden og sprød
- Serveres lune med lidt finthakket persille over
Alberte’s tips, tricks og gode råd
- Flødeost variation: Der kan også gøres brug af flødeost med forskellige smage såsom urter, hvidløg eller bagt peberfrugt.