Padron peber med flødeost og bacon

Padron pebre smager fantastisk, uanset om de tilberedes i ovnen eller på panden. I denne version er de fyldt med cremet flødeost og viklet ind i saltet bacon, hvilket giver en lækker smagskombination. En skøn snack til tapasbordet, eller som en appetizer sammen med et koldt glas hvidvin.
-

Tilb. tid 5 minutter
Holdbarhed 3 days
Tid i alt 30 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

  • 6 padron peber
  • 100 gram flødeost naturel
  • 6 skiver bacon
  • Lys sirup
  • Lidt flagesalt
  • Persille til pynt finthakket

Fremgangsmåde

  • Tænd ovnen på 175 grader
  • Halver padron pebrene og fjern kernehuset
  • Halver baconskiverne og klargør en bageplade med bagepapir
  • Smør 1 tsk flødeost i hver peber, fold et halvt stykke bacon om og læg på bagepladen
  • Smør lidt lys sirup på baconskiverne og drys med flagesalt
  • Varmes i ovnen i 20-25 minutter, indtil baconen er gylden og sprød
  • Serveres lune med lidt finthakket persille over

Alberte’s tips, tricks og gode råd

  • Flødeost variation: Der kan også gøres brug af flødeost med forskellige smage såsom urter, hvidløg eller bagt peberfrugt.

Fortsæt dit madeventyr

Empanadas med kylling og krydderier

Jomfruhummerhaler med urter og hvidløg

Sprøde Chicken Bites

Brød med trøffelmayo og sort caviar

Cheddar bites med butterdej, ost og skinke

Pisket ricotta med stegte oliven og nødder

Søg efter opskrift eller artikel