-
Tilb. tid 20 minutter min
Holdbarhed 3 days d
Tid i alt 5 timer t 20 minutter min
Antal 4 personer
Undgå sort skærm
Ingredienser
- 5 dl fløde
- 95 gram sukker
- 1 vaniljestang korn opløst i 1 tsk sukker
- 2 1/2 ark husblas
Fremgangsmåde
- Læg husblas i blød i koldt vand
- Kom fløde, sukker, vaniljekorn og de tomme vaniljestænger i en lille gryde/kasserolle
- Varm op ved middel varme under omrøring, til det rammer ca. 85 grader (det må ikke komme op og koge!)
- Tag flødeblandingen af varmekilden og kom ét blad husblas i ad gangen. Rør grundigt mellem hver
- Fordel blandingen på glas og kom på køl i min. 5 timer
Alberte’s tips, tricks og gode råd
- Frugt: Panna Cotta smager skønt sammen med jordbær, hindbær, blåbær, passionsfrugt, mango eller ribs.