-
Tilb. tid 10 minutter min
Holdbarhed 10 days d
Tid i alt 10 minutter min
Antal 50 portioner
Undgå sort skærm
Ingredienser
- 2 dåser kikærter
- 165 gram peanutbutter
- 100 gram lys sirup
- 8 spsk finhvalsede havregryn
- 8 Mazafati dadler udstenede
- 3 tsk vaniljesukker
- 3/4 tsk flagesalt
Fremgangsmåde
- Dræn og skyl kikærterne grundigt
- Kom alle ingredienser i en foodprocessor og blend i 4-5 minutter, til massen er ensartet
- Smag til og juster konsistensen med havregryn eller vand. Massen skal være blød, men ikke klistret
- Kom i en skål og dæk den til med film. Kom på køl i minumum 3 timer
- Rul dejen til kugler i ensartet størrelse og opbevar dem i en lufttæt beholder på køl (læg dem eventuelt i lag med madpakkepapir mellem)
Alberte’s tips, tricks og gode råd
- Ekstra smag: Der kan tilsættes lidt revet citronskal, kardemomme eller kanel som ekstra smagsgiver.