-
Tilb. tid 10 minutter min
Holdbarhed 3 dage d
Tid i alt 10 minutter min
Antal 5 portioner
Undgå sort skærm
Ingredienser
Dilddressing
- 200 gram creme fraiche 18%
- 1 spsk god mayonnaise
- 1 spsk citronsaft
- 1/2 bundt dild finthakket
- 1/2 rødløg finthakket
- 1/2 tsk sukker
- 1/2 tsk flagesalt måske lidt mere
- 3 kværn sort peber
Salat
- 250 gram mix cherrytomater
- 250 gram grønne asparges
- 170 gram rejer drænet vægt
- 50 gram salatmix
- Frisk dild/skovsyre til pynt
Fremgangsmåde
- Bland dressingen og smag til
- Halver tomater, skær asparges på skrå i mundrette bider og dræn rejer
- Fordel salatmix på et fad og kom tomater samt de grønne asparges ovenpå
- Placer skefulde af dressing på al salaten og kom de drænede rejer ovenpå
- Pynt med dild og/eller rød skovsyre
Alberte’s tips, tricks og gode råd
- Tilbehør til salaten: Til denne salat vil jeg anbefale at servere følgende til;
- Snoet pestobrød med ost
- Pisket smør med hvidløg og krydderurter (serveres med skiver af beaguette)
- Æggefrittata med ost, bønner og ærter
- Kartofler med purløg og parmesan