Sprøde Chicken Bites

Sprøde og saftige kyllingestykker der kan laves på blot 20 minutter. Med Santa Marias Crispy Chicken mix og en smule olie, får du saftige kyllingebidder med en gylden overflade og saftig midte. Perfekte som snack, i tortillas, nachos eller et twist i salaten.
(Reklame for Santa Maria)
-

Tilb. tid 5 minutter
Holdbarhed 3 days
Tid i alt 20 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 400-500 gram kylling bryst- eller inderfilet
  • 1 brev 'Spice Mix for Crispy Chicken' fra Santa Maria reklame
  • 1 spsk olie

Derudover (valgfrit)

  • Sweet Chili Mayo, Santa Maria reklame
  • Sort sesam eller nigellafrø

Fremgangsmåde

  • Sort sesam eller nigellafrø
  • Skær kyllingen i mundrette bider og kom i en skål
  • Bland kyllingen med olie og Spice Mix fra Santa Maria
  • Fordel kyllingen på en bradepande beklædt med bagepapir
  • Steg kyllingen i ovnen i 15-17 minutter, til kyllingestykkerne er gyldenbrune
  • Server de varme Crispy Chicken Bites med Sweet Chili Mayo og et drys sort sesam

Alberte’s tips, tricks og gode råd

  • Fisk og grøntsager: Den samme mix kan også bruges til fisk og grøntsager. Vejledningen står bagpå brevet. 
  • Børnefødselsdag: De sprøde bites fungerer super som nuggets. Kan serveres med pommes frites eller grøntsagsstænger. 

Fortsæt dit madeventyr

Empanadas med kylling og krydderier

Jomfruhummerhaler med urter og hvidløg

Brød med trøffelmayo og sort caviar

Cheddar bites med butterdej, ost og skinke

Pisket ricotta med stegte oliven og nødder

Butterdejstærte med karamelliserede løg

Søg efter opskrift eller artikel