Sundere banansmåkager

Sundere banansmåkager er små fine småkager, der er bløde og svampede i teksturen. Kerneingredienserne er overmodne bananer og havregryn, hvilket gør småkagerne naturligt søde og mættende. De er oplagte til madpakkerne eller en sundere snack på farten.
-

Tilb. tid 10 minutter
Holdbarhed 3 dage
Tid i alt 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 2 dl finhvalsede havregryn
  • 2 1/2 overmoden banan
  • 1/2 dl kokoschips/kokosmel
  • 1 spsk saft fra appelsin
  • 40 gram mørk chokolade grofthakket
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 1/2 tsk flagesalt
  • 1/4 tsk stødt kardemomme

Fremgangsmåde

  • Forvam ovnen til 190 grader
  • Mos banan i en skål og bland med alle resterende ingredienser 
  • Kom klatter af 2 teskeer på en bageplade med bagepapir, og form dem forholdsvis flade og runde
  • Bag småkagerne i ca. 20 minutter. De er færdige når de er brune i kanten
  • Lad køle på en rist og opbevar på køl 

Alberte’s tips, tricks og gode råd

  • Krydderier: Der kan også tilføjes 1/2 tsk stødt kanel til dejen. 

Fortsæt dit madeventyr

Sprøde Chicken Bites

Cheddar bites med butterdej, ost og skinke

Tahinbrud med nødder, kerner og mørk chokolade

Peanutbutter-kugler med kikærter og havregryn

Kakaobowl med banan, dadler og peanutbutter

Dadler med pekan, peanutbutter og pistacie

Søg efter opskrift eller artikel