-
Tilb. tid 15 minutter min
Tid i alt 1 time t
Antal 20 portioner
Undgå sort skærm
Ingredienser
Tahinbrud
- 1 dl pekannødder
- 1 dl kokosflager/kokosmel
- 1 dl cashewnødder
- 1 dl græskarkerner
- 1/2 dl saltede pistacienødder
- 1/2 dl sesamfrø
- 3/4 dl lys tahin
- 3/4 dl flydende honning/lys sirup
- 1 tsk vaniljesukker
Topping
- 130 gram mørk chokolade
- Lidt flagesalt
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 175 grader
- Hak nødder og græskarkerner groft
- Bland alle ingredienser til tahinbrud og kom det på en bageplade med bagepapir
- Pres fyldet fladt og sammenhængende, til det danner en stor flade
- Bag det i ovnen i ca. 15 minutter, til kanten er gylden og sprød
- Smelt chokolade over vandbad og smør det udover det lune tahinbrud
- Drys med lidt flagesalt og kom på køl i 30 minutter
- Skær bruddene ud i ønsket størrelse og opbevar i en lufttæt beholder på køl
Alberte’s tips, tricks og gode råd
- Nødder, frø og kerner: Du kan erstatte alle elementer med dine foretrukne nødder, frø og kerner. Mængden skal blot udgøre det samme 1:1.
- Fremgangsmetode: Du kan finde video af fremgangsmetoden på instagram ved at trykke HER.