Wrap på pande med kylling og cheddar

En pandestegt wrap smager fantastisk. Her er den fyldt med sprøde tortilla chips, saftig kylling og en cremet dressing, der tilsammen giver en skøn kombination af knas, saftighed og smag. Det er et skønt alternativ til en sandwich, som både børn og voksne er vilde med.
-

Tilb. tid 30 minutter
Holdbarhed 3 days
Tid i alt 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Stegt kylling

  • 2 kyllingebryst
  • 1 spsk olie
  • 1 spsk smør kan udelades
  • Salt og peber

Dressing

  • 140 gram creme fraiche 18%
  • 60 gram mayonnaise
  • 2 spsk parmesan revet
  • 1/2 fed hvidløg revet
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 tsk dijon sennep
  • 1 tsk flagesalt
  • 1/2 tsk sukker

Derudover

  • 4 store tortillas hvede eller fuldkorn
  • 150 gram revet cheddar
  • 1/2 iceberg snittet i strimler
  • 1 håndfuld tortilla chips

Fremgangsmåde

  • Opvarm en pande ved middel varme
  • Dup kyllingebrysterne tørre, og giv dem godt med salt og peber
  • Smelt smør og olie på panden, og steg kyllingebrysterne 6-7 minutter på hver side
  • Bland alle ingredienser til dressingen. Smag til og stil til side
  • Spred de 4 tortillas og fordel en håndfuld ost i midten af hver
  • Skær kyllingen i skiver og kom et halvt kyllingebryst ovenpå osten
  • Fordel en god klat dressing ovenpå og top med fintsnittet salat
  • Knus et par tortilla chips på toppen
  • Fold alle fire kanter af tortillaen indover hinanden, så at den danner en firkant
  • Varm en pande op ved lav til middel varme og læg wrapsene på med den foldede side nedad
  • Vend wrapsene efter et par minutter på hver side, og lad dem få en gylden farve
  • Spises lune til frokost eller aftensmad

Alberte’s tips, tricks og gode råd

  • Iceberg: Iceberg kan erstattes af fintsnittet spidskål, hvis wrappen skal med i madpakken. Iceberg kan blive lidt slattent, hvorimod spidskål forbliver sprødt. 

Fortsæt dit madeventyr

Naan brød med tandoori kylling

Salat med kartofler, ærter, bacon og parmesan

Empanadas med kylling og krydderier

Vildtgryde med kronvildt

Jomfruhummerhaler med urter og hvidløg

Pasta med flødesovs og rejer

Søg efter opskrift eller artikel