-
Tilb. tid 30 minutter min
Holdbarhed 3 days d
Tid i alt 30 minutter min
Antal 4 personer
Undgå sort skærm
Ingredienser
Stegt kylling
- 2 kyllingebryst
- 1 spsk olie
- 1 spsk smør kan udelades
- Salt og peber
Dressing
- 140 gram creme fraiche 18%
- 60 gram mayonnaise
- 2 spsk parmesan revet
- 1/2 fed hvidløg revet
- 1 spsk citronsaft
- 2 tsk dijon sennep
- 1 tsk flagesalt
- 1/2 tsk sukker
Derudover
- 4 store tortillas hvede eller fuldkorn
- 150 gram revet cheddar
- 1/2 iceberg snittet i strimler
- 1 håndfuld tortilla chips
Fremgangsmåde
- Opvarm en pande ved middel varme
- Dup kyllingebrysterne tørre, og giv dem godt med salt og peber
- Smelt smør og olie på panden, og steg kyllingebrysterne 6-7 minutter på hver side
- Bland alle ingredienser til dressingen. Smag til og stil til side
- Spred de 4 tortillas og fordel en håndfuld ost i midten af hver
- Skær kyllingen i skiver og kom et halvt kyllingebryst ovenpå osten
- Fordel en god klat dressing ovenpå og top med fintsnittet salat
- Knus et par tortilla chips på toppen
- Fold alle fire kanter af tortillaen indover hinanden, så at den danner en firkant
- Varm en pande op ved lav til middel varme og læg wrapsene på med den foldede side nedad
- Vend wrapsene efter et par minutter på hver side, og lad dem få en gylden farve
- Spises lune til frokost eller aftensmad
Alberte’s tips, tricks og gode råd
- Iceberg: Iceberg kan erstattes af fintsnittet spidskål, hvis wrappen skal med i madpakken. Iceberg kan blive lidt slattent, hvorimod spidskål forbliver sprødt.